Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Keby som v aute nemal deti, napálil by som to do bytovky. Šokoval muž, ktorý v noci narazil do verejného osvetlenia
Zdielať na

Keby som v aute nemal deti, napálil by som to do bytovky. Šokoval muž, ktorý v noci narazil do verejného osvetlenia

HUMENNÉ / Keby som v aute nemal deti, napálil by som to do bytovky. To sú slová muža, ktorý v noci zaparkoval auto v stĺpe verejného osvetlenia. Odpoveď na mužovo správanie dala dychová skúška. Nafúkal viac ako dve promile. V tom prečo si vypil, mal úplne jasno.


"Som k***t, že som sa vôbec oženil. Zoberte to jak chcete. Som ženatý k***t. Zato som šoféroval a som si vypil," vyhlásil vodič po nehode.

Ku kolízii došlo krátko po desiatej večer. Pre vozidlo nasledovala stopka po náraze do stĺpu verejného osvetlenia. Za volantom auta podľa zistení polície sedel muž z obce z humenského okresu. Povedal nám, že v aute viezol aj svoje deti.

"33-ročný vodič sa počas vedenia motorového vozidla plne nevenoval vedeniu vozidla, s vozidlom zišiel mimo vozovku, kde narazil do stĺpu verejného osvetlenia," informoval policajný hovorca Daniel Džobanik.

"Som rád, že moje deti sú zdravé a živé. Keby som nemal deti, by som to rovno napálil možno do bytovky, do Laborca," vyslovil vodič.

"Pred našim príchodom sa už osoba vo vozidle nenachádzala, bola bez zranení. Príslušníci vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia," skonštatoval veliteľ zásahu Peter Bazar.



Policajti po príchode na miesto vodiča podrobili dychovej skúške. Jej výsledok bol pozitívny. "Dychová skúška dopadla s výsledkom viac ako 2 promile," ozrejmil policajný hovorca.

"Jednoduchom som mal okno. Keby som nemal okno, by som nemal deti pri sebe. Zajtra sa budem byť po hlave, že čom som sa nezabil," uviedol vodič.

Náraz bol taký silný, že vystrelil airbag a pouličnú lampu navyše otočilo. Vrchná časť pri náraze odletela.

"V dôsledku nehody vznikla škoda na vozidle v predpokladanej výške 1000,- € a na stĺpe verejného osvetlenia vo výške 500,- €," povedal policajný hovorca Džobanik.


"Budem rád, keď ma zadržia a žeby ma tam nechal dovtedy, kým nevytriezviem," vyhlásil na mieste nehody šofér auta.
Policajti muža po výsluchu prepustili. Stíhaný je na slobode a obvinenie mu zatiaľ vznesené nebolo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy