Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V priebehu jedného týždňa sa zlodej vlámal do pohostinstva hneď dvakrát. Zmizli desiatky balení cigariet
Zdielať na

V priebehu jedného týždňa sa zlodej vlámal do pohostinstva hneď dvakrát. Zmizli desiatky balení cigariet

ČABINY / Neuveriteľná drzosť. Len v priebehu jedného týždňa sa zlodej hneď dvakrát vlámal do pohostinstva. Pred pár dňami mal šťastie, pretože na alarme sa vybili batérie. Teraz sa poistil a sám varovný systém znefunkčnil. Pozrite sa ako.

Policajti aj kriminalistický technik od rána dokumentovali všetky stopy. Páchateľ postupoval rovnako, ako pred pár dňami a znova zmizli desiatky balení cigariet. "Tak on mal pripravené páčidlo, muselo byť aké široké," majiteľ pohostinstva. "Zase je teraz vysoká škoda, nakúpila som za 580 eur a plus do obchodu na 191," hovorí majiteľka pohostinstva. 

Prázdna polička zostala aj po poslednej krádeži a tovar nakúpili ešte len deň predtým 

"Ale ako vedel, že sme objednali cigarety, že sme objednali tovar?" pýta sa majiteľka pohostinstva. O vlámaní do tohto pohostinstva sme vás pritom informovali ešte len pred pár dňami. Vtedy mal páchateľ šťastie, pretože v tom mal alarm vybité baterky. "Tak zhodou okolností sa vybili baterky, no to bola smola," tvrdí zamestnankyňa. 

Podľa majiteľov obchodu páchateľ tentokrát alarm znefunkčnil sám a musel sa pohybovať tesne popri stene aby ho varovný systém nezachytil. "Povereným príslušníkom OO PZ v Medzilaborciach bolo v prípade začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže," informuje hovorkyňa KR PZ Prešov  Jana Ligdayová. 

Majitelia obchodu hovoria, že nejde o ojedinelú krádež a do prevádzok sa im už zlodeji vlámali toľkokrát, že to už ani nerátajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy