Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda autoškoly: Žiak zraneniam podľahol a inštruktor skončil v nemocnici
Zdielať na

Tragická nehoda autoškoly: Žiak zraneniam podľahol a inštruktor skončil v nemocnici

BANSKÁ BYSTRICA / S podobnou nehodou sa doteraz nestretli. Banskobystrickí policajti vyšetrujú okolnosti tragédie, ktorá sa stala neďaleko Sliača. Havarovala tam motorka, na ktorej sedel inštruktor a 43-ročný žiak.

Za zatiaľ nejasných okolností vyletela motorka z cesty a po desiatkach metrov skončila v lesnom poraste. Žiak nehodu neprežil, inštruktora previezli do nemocnice. 

Mala to byť bežná jazda v autoškole. Na motorke, ktorá havarovala medzi Sliačom a Kováčovou sedel inštruktor a 43-ročný žiak. Podľa polície sa motorka v zákrute dostala mimo cesty, doslova preletela cez potok, narazila do brehu a skončila v lesnom poraste.

Od cesty ju nebolo vidieť. Našiel ju náhodný vodič, ktorý si všimol pri ceste dezorientovaného muža a spoznal v ňom inštruktora. Medzi stromami potom našiel aj motorku a bezvládne telo 43-ročného muža, ktorému už nedokázali pomôcť ani záchranári.

Okolnosti nehody nepoznajú, prizvali preto aj znalca

Inštruktora previezli do nemocnice, jeho stav našťastie nie je život ohrozujúci. V prípade nebohého muža bola nariadená súdna pitva, pri ktorej budú zisťovať aj prípadné požitie alkoholu. Nehoda je v štádiu objasňovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy