Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia na cestách: Motorkár neprežil zrážku s autom
Zdielať na

Tragédia na cestách: Motorkár neprežil zrážku s autom

BRATISLAVA / Tragédiou sa skončila nehoda medzi bratislavskou Petržalkou a Rusovcami. Motorkár sa tam zrazil s protiidúcim autom. Na mieste boli všetky záchranné zložky. Žiaľ, zranenému motorkárovi už pomôcť nedokázali.

Nehoda sa stala asi hodinu po poludní. Podľa informácií TV JOJ mal motorkár z dosiaľ nezistených príčin vojsť do protismeru. Vzápätí sa mal za zákrutou zraziť s bielou mazdou z okresu Galanta, ktorej silný náraz odtrhol koleso.

Motorka sa po zrážke rozpadla na viacero drobných častí, ktoré sa rozleteli asi po 200 metrovom úseku cesty. 31-ročný vodič motorky skončil desiatky metrov od miesta nárazu. Motorka odletela do kríku mimo cesty. Podľa informácií TV JOJ sa motorkárovi snažili pomôcť okoloidúci šoféri až do príchodu záchranárov, ktorí sa ho ešte snažili oživiť.

"Žiaľ, muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. Vodičke mazdy sa, našťastie, nič nestalo. Policajti miesto nehody dokumentovali. Cesta bola bola v uvedenom úseku a na nevyhnutný čas uzavretá v oboch smeroch. "Samotný odklon bol vedený cez mestskú časť Jarovce. Vyšetrovaním okolností tejto nehody sa v súčasnej dobe zaoberajú dopravní policajti," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Bratislava, Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy