Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Oslava menín sa skončila drámou. 41-ročného muža niekto bodol nožom
Zdielať na

Oslava menín sa skončila drámou. 41-ročného muža niekto bodol nožom

ŽITAVANY / 41-ročného muža počas oslavy niekto bodol nožom. Stalo sa to v ubytovni v Žitavanoch. Muž z Ukrajiny mal na chrbte viacero bodných rán. Polícia ešte v týchto chvíľach vypočúva svedkov.

K zraneniu Ukrajinca prišlo nadránom okolo 4 hodiny. V ubytovni, kde prebývajú viacerí muži, ženy ale aj rodiny prevažne zo zahraničia. 41-ročný muž bol celý od krvi a zavolali k nemu pomoc.  Keď prišli záchranári na miesto zistili, že muž má na chrbte niekoľko bodných rán.

"Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc mužovi, ktorý utrpel údajné bodno rezné poranenia,"
informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. 

Všetko sa stalo počas oslavy menín, pričom partia spolu popíjala. Napokon sa medzi sebou pohádali a začali sa aj biť. Jeden z nich zobral do rúk nôž a muža z Ukrajiny bodal do chrbta. Po bitke mal však aj viaceré povrchové zranenia.

Zraneného muža záchranári previezli do Nitrianskej nemocnice. Ľudia, ktorí tú s ním bývajú sa k tomu čo sa stalo, vyjadriť nechceli.  "Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," poznamenala Krčová. 


Ukrajinec je hospitalizovaný na traumatologickom oddelení. Podľa informácií televízie JOJ mal v chrbte 3 bodné rany.  "Zostáva hospitalizovaný pričom jeho stav je stabilizovaný a aktuálne je mimo ohrozenia života," uviedla hovorkyňa nemocnice Tatiana Kubinec.

Polícia v ubytovni zaisťovala stopy, aktérov postupne vypočúvajú pomocou tlmočníka. Prípad je v štádiu vyšetrovania. "Polícia prijala oznámenie pre trestný čin ublíženia na zdraví a výtržníctva,"  uzavrela policajná hovorkyňa Viktória Borloková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy