Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Osobné auto narazilo do dodávky stojacej v kolóne. Spolujazdec zraneniam na mieste podľahol
Zdielať na

Osobné auto narazilo do dodávky stojacej v kolóne. Spolujazdec zraneniam na mieste podľahol

BRATISLAVA / Na diaľnici D2 v smere od Stupavy do hlavného mesta sa stala ďalšia tragická dopravná nehoda. Vodič osobného auta vrazil do dodávky, ktorá stála v kolóne. Pri nehode sa zranili dve osoby. Žiaľ, spolujazdca havarovaného auta zachrániť nedokázali.

Nehoda sa stala krátko pred 12-tou hodinou. Vodič z okresu Malacky so spolujazdcom práve smerovali do Bratislavy. V tom ich mala podľa polície prekvapiť kolóna áut. Následne vrazili do dodávky stojacej pred nimi.

Na mieste boli všetky záchranné zložky. Diaľnica bola na niekoľko hodín uzavretá. Hasiči vykonali protipožiarne opatrenia a zraneným poskytli predlekársku pomoc. Žiaľ, spolujazdec z havarovaného auta na mieste zomrel.

"Spolujazdec vodiča osobného motorového vozidla touto zrážkou utrpel devastačné zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," povedala hovorkyňa KR PZ Bratislava Veronika Martiniaková. Podľa informácií televízie JOJ ho náraz vymrštil z auta von. "Ďalší dvaja účastníci nehody si poranili hlavu a hrudník. Záchranári ich po ošetrení transportovali do nemocnice. Počas prevozu boli pri vedomí a v stabilizovanom stave," uviedla hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová.

Jeden zo zranených bol aj vodič dodávky, do ktorého auto narazilo. Volkswagen skončil niekoľko metrov otočený v protismere so strhnutou strechou a odtrhnutou nápravou. "Bližšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu objasňovania dopravných policajtov," povedala Martiniaková. 

Žiaľ, nie je to prvá vážna nehoda, ktorá sa na tomto úseku stala. Ešte koncom júna tam takmer identicky vrazilo osobné auto do kamióna. 28-ročný vodič na mieste zomrel. O pár dní na to sa tam podobne zrazili dva kamióny a dodávka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy