Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda neďaleko Trenčína: O život prišiel 28-ročný mladík
Zdielať na

Tragická nehoda neďaleko Trenčína: O život prišiel 28-ročný mladík

TRENČIANSKE MITICE / Tragická dopravná nehoda sa stala na ceste medzi Trenčínom a Bánovcami nad Bebravou. V aute sedeli dvaja mladí muži, ktorí sa údajne vracali domov z Holandska, kde pracujú. Podľa našich informácií vodič pravdepodobne išiel prirýchlo, pričom v zákrute vyletel z cesty, narazil do stromu a následne aj do stĺpu s elektrickým vedením. Zrážka sa stala osudnou pre 28-ročného mladíka, ktorý na mieste podľahol zraneniam. Druhého previezli záchranári do nemocnice v kritickom stave. Polícia na niekoľko hodín cestu uzavrela pre zadokumentovanie tejto tragickej udalosti.

Stalo sa to na ceste medzi Trenčínom a Bánovcami nad Bebravou. Podľa svedkov malo čierne Audi v tiahlej zákrute vo vysokej rýchlosti predchádzať. Vo vnútri sedeli dvaja mladí muži, ktorí sa z Holandska vracali domov do Prievidze. Tam však už jeden z nich nikdy nepríde.


"Došlo k šmyku vozidla, ktoré sa dostalo mimo cesty, v tom čase pršalo, tak je otázne, ako k tomu došlo, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude rýchlosť," skonštatoval znalec odboru cestnej dopravy Milan Holéci.

Neovládateľné vozidlo vpálilo do stromu vedľa cesty, niekoľkokrát sa prevrátilo a vo výške troch metrov narazilo do stĺpu elektrického vedenia. 28-ročný vodič vyletel z auta a jeho nevládne telo našli v poli asi 30 metrov od miesta nehody.


"Žiaľ, vyslaní záchranári už nedokázali jednému z dvoch mužov pomôcť. Utrpel zranenia, ktorým podľahol na mieste," povedala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

26-ročného spolujazdca vyslobodili zo zdemolovaného vozidla trenčianski hasiči. Bol pripútaný, a to mu dalo šancu na prežitie.


"Druhý muž bol s polytraumou, teda s viacerými poraneniami celého tela pri vedomí prevezený do nemocnice," dodala Krčová.

Telo nebohého vodiča odviezli na pitvu, ktorej výsledky ukážu či jazdil pod vplyvom omamných látok. Polícia cestu medzi obcami Svinná a Trenčianske Mitice uzavrela na vyše tri hodiny. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy