Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prechod cez železničné priecestie sa stal pre 40-ročnú ženu osudným. Zrážku s vlakom neprežil ani jej pes
Zdielať na

Prechod cez železničné priecestie sa stal pre 40-ročnú ženu osudným. Zrážku s vlakom neprežil ani jej pes

SKALICA / Prechod cez železničné priecestie sa stal pre 40 ročnú ženu osudným. Počas prechádzania cez nechránené železničné priecestie došlo k zrážke auta s osobným vlakom, ktoré ostalo zakliesnené pod rušňom. Ide o málo frekventovaný úsek s asfaltovou cestou vedúcou k Skalickým rybníkom. Rušňovodičova dychová skúška bola negatívna.

K tragickej dopravnej nehode došlo krátko po 16. hodine.  "Vodička išla po miestnej ceste od rybníkov smerom na hlavnú cestu. S autom Toyota Yaris vošla na nechránené železničné priecestie, rovno pod prichádzajúci osobný vlak. Zrážku neprežila ani ona, ani jej štvornohý kamarát," uviedla polícia.

Okolnosti ako aj príčina nehody je zatiaľ neznáma.
Podľa svedkov rušňovodič zatrúbil pričom vodička spanikárila. Vlak mal podľa svedkov niesť zhruba sto metrov. Žena podľa informácií TV JOJ utrpela devastačné poranenia hlavy.

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje na samotný vstup na nechránené železničné priecestie. "Upozorňujeme vodičov, aby pred vstupom nielen na nechránené železničné priecestie, zvýšili opatrnosť a skôr ako vojdete do koľajiska, presvedčte sa, či je to pre vás bezpečné," dodala polícia.
Na mieste je reportér Ľubomír Trautenberger. Správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy