Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krádež autokozmetiky sa zlodejom neoplatila. Dlhoprstým hrozí až trojročné väzenie
Zdielať na

Krádež autokozmetiky sa zlodejom neoplatila. Dlhoprstým hrozí až trojročné väzenie

ZÁHORIE/BRATISLAVA / Zlodeji na Záhorí ukradli väčšie množstvo autofólií a autokozmetiky. Tento špecifický tovar sa rozhodli hneď predať cez internet. Nešikovných zlodejov tak už o pár dní vypátrali policajti.

Kradnúť mali v nočných hodinách v jednom z autoservisov v Malackách. Najviac ich zaujímali ochranné autofólie a rôzne druhy prostriedkov na čistenie, lakovanie či voskovanie auta. Policajti zlodejov odhalili aj vďaka internetu. Na jednej zo známych inzertných stránok sa totiž snažili ukradnuté veci predať. Na základe toho polícia získala súhlas od sudcu okresného súdu v Malackách na domovú prehliadku.

"V jednej z chatiek chatovej oblasti v obci Devín boli odcudzené veci nájdené, a následne v zmysle zákona zaistené pre ďalší postup vo veci," uviedol hovorca KR PZ BA Michal Szeiff. Polícia sa zatiaľ kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu nechce vyjadrovať k prípadným obvineniam, či k tomu, koľko ľudí zadržali. Zlodejom však za trestný čin krádeže v prípade dokázania viny hrozí až trojročný pobyt za mrežami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy