Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž masturboval pred neplnoletou vo vlaku do Bratislavy: Chvíle hrôzy, nikto jej vraj nepomohol
Zdielať na

Muž masturboval pred neplnoletou vo vlaku do Bratislavy: Chvíle hrôzy, nikto jej vraj nepomohol

BRATISLAVA / Sociálne siete zaplavilo video mladej ženy, ktorá si vo vlaku prešla peklom. Mladík, ktorý si k nej prisadol si po pár minútach stiahol nohavice a začal sa uspokojovať. Upozorňujeme, že zábery vo videu nie sú vhodné pre maloletých čitateľov.

​Boli asi dve hodiny popoludní, keď neplnoletá slečna cestovala vo vlaku do Bratislavy. Počas jazdy si oproti nej sadol mladý muž. Z toho, čo nasledovalo potom, behá mráz po chrbte. "Začal sa na mňa usmievať, zrazu si začal pchať ruky do nohavíc. Už som vedela, že je zle. Snažila som sa to ignorovať, ale potom sa na mňa začal škeriť a vytiahol svoje náradičko," napísalo dievča na sociálnej sieti. Podľa dievčiny, ktorá svoj príbeh zverejnila, to bol len začiatok. Muž si vraj začal hrýzť a oblizovať peru. Pri všetkom sa mal usmievať. Na záberoch, ktoré sa dievčine podarilo natočiť, je vidieť, ako sa mladík zakrýva ruksakom a v ruke si drží penis a masturbuje. Dokonca mu neprekáža, že vedľa neho sedí ďalšia cestujúca.

"Každopádne, pán sa dokončil. Celý čas sa smial a utrel sa do trička. Vyškeroval sa ako slniečko na hnoji. Pre tých, čo chcú vravieť, že som mala odísť, tak to sa nedalo. Mala som so sebou kufor, ktorý bol zastoknutý medzi jeho kolenom a dievčaťa na videu," ozrejmilo dievča. Celý incident sa mal odohrať hneď vedľa uličky. Počas masturbácie vraj prešlo okolo minimálne 10 dospelých ľudí, no nikto z nich sa na jeho sexuálne vyčíňanie vraj neozval.

"Spomínaný incident nám nikto nenahlásil. Budeme vďační, ak sa nám prípadne cestujúci ozvú s bližšími informáciami. Aj z tohto dôvodu apelujeme na cestujúcich, aby v podobných prípadoch ihneď kontaktovali políciu alebo vlakvedúceho, ktorí sa vedia rýchlo zmobilizovať a prísť do najbližšej stanice a podozrivého zadržať," uviedol hovorca ZSSK Tomáš Kováč.

"Muži exhibujúci, teda exponujúci, ukazujúci genitál na verejnosti, spravidla trpia sexuálnou úchylkou, ktorá je kvalifikovaná ako exhibicionizmus, to znamená nutkanie odhaľovať genitál pred neznámou ženou," vysvetlila sexuologička Danica Caisová. Zvrhlosti tohto typu sa stávajú čoraz častejšie. Ak sa náhodou dostanete do takejto situácie, netreba váhať a čo najskôr to treba nahlásiť na polícii.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy