Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neúspešné pátranie po pani Oľge, nezvestná je už dva týždne
Zdielať na

Neúspešné pátranie po pani Oľge, nezvestná je už dva týždne

KOŠICE A OKOLIE / Pani Oľga z Košíc je nezvestná už dva týždne. Obaja synovia, známi a polícia po nej pátrajú už od prvého dňa keď neprišla domov. Minulý týždeň sa pridalo asi 300 ľudí. V akcii boli dobrovoľní hasiči, kynológovia, zdravotníci a policajný vrtuľník.

Prešli 2 týždne od stratenia pani Oľgy a pátrači v spolupráci s dobrovoľnými hasičmi nestrácajú nádej a hľadajú v okolí Košíc. "Úsek, ktorý sme dnes prehľadali mal zhruba 10 km a prešli sme od sídliska KVP cez chatársku oblasť Čičky na Bankov, z Bankova po turistickej ceste a lesom až na Alpinku a naspäť," uviedol veliteľ PPT Košice Juraj Pulščák. 

"Žiaľbohu vyšlo to tak ako v pondelok, nenašli sme ju a uvidíme ako to bude pokračovať ďalej," povedal Rastislav z DHZ Valaliky. Asi 20 ľudí sa zameralo najmä na doliny, rokliny, kopce a húštiny, no ani tam sa nezvestnú seniorku nájsť nepodarilo. Ide o približne 165 cm vysokú ženu s krátkymi hnedými vlasmi a hnedými očami. Na sebe mala v tom čase čierne nohavice, bordové sako a čierne sandále. Dôchodkyňa sa ešte pred dvoma týždňami v pondelok vybrala na cintorín s kvetmi a od vtedy jej niet.

"Späť sa domov nevrátila. Brat si robil obavy tak sme ju pokiaľ jej ešte fungoval telefón prezváňali. Už vtedy sme vlastne zachytili nejaké zmätočné informácie pretože tvrdila, že je kdesi v lese," povedal syn nezvestnej ženy. Hneď po tom sa jej najbližšia rodina s políciou vybrali prehľadávať blízke okolie cintorína. Neúspešne. Skontaktovali aj operátora, ktorý zaznamenal pohyb od Košíc v smere na Kostoľany a Trebejov.

"Bola videná v utorok okolo 5 hodiny ako sa prechádza alebo teda ide po obci," povedal syn nezvestnej ženy. Ani vtedy sa však zatúlanú ženu nájsť nepodarilo. V prípade ak by ste nezvestnú ženu niekde zahľadli, okamžite volajte na tiesňovú linku 158 alebo to oznámte na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy