Skoro jasno
15°
Bratislava
Havária motorky pri Malackách: Podgurážený vodič zranil seba aj maloleté dieťa
Zdielať na

Havária motorky pri Malackách: Podgurážený vodič zranil seba aj maloleté dieťa

Archívna reportáž

MALACKY / K nehode došlo na ceste medzi Závodom a Veľkými Levármi. Jej účastník bol 36-ročný vodič motocykla zn. DAELYN, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin na rovnom úseku došlo k pádu.

Pod vplyvom alkoholu jazdil v sobotu motorkár, ktorý spadol na rovnej ceste a zranil okrem seba aj maloletú osobu. Udalosť sa stala v sobotu 10. júla krátko po 09:30 na ceste medzi Závodom a veľkými Levármi. „36-ročný vodič motocykla značky Daelyn z doposiaľ presne nezistených príčin na rovnom úseku spadol, pričom utrpel vodič aj jeho spolujazdkyňa - maloletá osoba, zranenia vyžadujúce si lekárske ošetrenie. Dychová skúška u vodiča sa skončila s pozitívnym výsledkom, policajti mu namerali 0,58 promile alkoholu," uviedla polícia a dodala, že vyšetrovaním okolností tejto nehody sa zaoberajú tiež policajti OR PZ v Malackách.

Podobný prípad sa stal aj v piatok. Polícia vzniesla obvinenie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 37-ročnej Hane G. z okresu Malacky. Ako informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, v piatok minulý týždeň krátko pred 22:00 spozorovala hliadka bratislavskej polície na výjazde zo Stupavy smerom na výjazd na diaľnicu D2 vozidlo Renault Clio, ktoré počas jazdy prechádzalo z jednej strany vozovky na druhú. „Policajti toto vozidlo zastavili a vodičku podrobili kontrole. Nakoľko počas nej bolo z dychu vodičky jasne cítiť alkohol, nevyhla sa dychovej skúške na alkohol. Tá skončila s výsledkom 2,46 promile," popisuje polícia s tým, že ženu zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Malackách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy