Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jedna cesta, dve nehody, štyri havarované autá v rovnakom čase: Tak vyzerala kolízia na východe Slovenska
Zdielať na

Jedna cesta, dve nehody, štyri havarované autá v rovnakom čase: Tak vyzerala kolízia na východe Slovenska

HUMENNÉ / Jedna cesta, dve nehody, štyri havarované autá a to všetko v rovnakom čase. Kolízie medzi Humenným a Strážskym vodičom poriadne strpčili jazdu. Stali sa totiž iba kúsok od seba a každá v inom jazdnom pruhu. Cesty na istý čas preto úplne uzavreli.

Premávku na úseku cesty medzi Humenným a Brekovom zabrzdili kolízie ráno okolo ôsmej. Každá sa stala v inom jazdnom pruhu.

Situáciu ale skomplikoval fakt, že obe kolízie sa stali iba kúsok od seba. Oba jazdné pruhy tak boli na istý čas zablokované a na mieste sa tvorili kolóny. Vodiči tu najskôr spomaľovali pre prácu cestárov. Upozorňovalo na nich dočasné dopravné značenie. Nie každý ale stihol reagovať včas.

"Viezol asfalt, pred značkou zabrzdil, my za ním a ten za nami už nestihol. Dobre, že ubrzdil, že sme nešli do protismeru. On zastal a kľudne si odišiel," povedala majiteľka obchodu v Medzilaborciach.

"Vodiči boli na mieste podrobení dychovým skúškam, ktorých výsledok vylúčil prítomnosť alkoholu," skonštatovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.


Premávka bola obmedzená a riadili ju policajti. Počas odstraňovania následkom nehody bol ten úsek cesty uzatvorený úplne. Z cesty bolo potrebné odstrániť dovedna štyri havarované vozidlá.  "Tieto kolízie v cestnej premávke polícia eviduje ako škodové udalosti," uviedla Ligdayová.

Pani Anna má v Medzilaborciach obchod a v dodávke viezla zásoby zeleniny. Aká škoda jej vznikla uviesť nevedela. Po nehode stav tovaru posúdiť nedokázala.
"Nemôžeme otvoriť, lebo by sa všetko vysypalo. Zemiaky, nektarinky, nakladačky. Dúfam, že dačo bude dobré," uzavrela majiteľka obchodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy