Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dramatický zásah v Smižanoch: Dôchodca sa vyhrážal žene s nožom v ruke. Motívom mala byť túžba po sexe
Zdielať na

Dramatický zásah v Smižanoch: Dôchodca sa vyhrážal žene s nožom v ruke. Motívom mala byť túžba po sexe

SMIŽANY / Dramatický zásah mali policajné hliadky v Smižanoch. S približne 30 centimetrovým nožom sa muž vyhrážal žene. Mierne ju aj poranil. 69-ročný dôchodca, ktorý bol v dome podnájomníkom, skončil v policajnej cele.

Policajné hliadky večer mierili do tohto domu v Smižanoch. Mala tu byť pobodaná žena, ktorú napadol muž. Na pomoc si zavolali aj záchranárov.

"Malo dôjsť k incidentu medzi nájomníkom a jeho podnájomníkom," informovala policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

PMJ-čkári našli poranenú ženu na dvore rodinného domu. Menšiu ranu mala na pravej strane hrudníka. V areáli sa nachádzal aj dôchodca. Ten držal v ruke nôž s dlhou čepeľou.

"Poškodená žena utrpela povrchové zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie, pričom konanie obvineného muža u nej vzbudilo dôvodnú obavu o svoj život a zdravie," dodala Mésarová.

Obyvatelia ulice nám tvrdili, že podobný incident tu bol iba otázkou času. Podľa nich v tomto dome častokrát dochádza ku konfliktom. Neraz za to môže alkohol. To bol pravdepodobne aj tento prípad. "Poverený príslušník OO PZ Spišská Nová Ves vzniesol obvinenie 69-ročnému mužovi z okresu Spišská Nová Ves pre trestný čin nebezpečného vyhrážania, ktorý sa podľa doterajšieho vyšetrovania mal s nožom v ruke vyhrážať zabitím žene," skonštatovala policajná hovorkyňa.

Nôž policajti rovnako ako agresora, zaistili. Čo za dramatickým konfliktom sme sa nedozvedeli ani dnes. V dome sme nikoho nenašli. Medzi susedmi sa povrávalo, že motívom mala byť túžba po sexe. "Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom na jeho vzatie do väzby," uzavrela hovorkyňa Mésarová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy