Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Podvodník, ktorý obral ženu o 60-tisíc eur, spoznal svoj trest
Zdielať na

Podvodník, ktorý obral ženu o 60-tisíc eur, spoznal svoj trest

TRENČÍN / 53-ročný Ľuboš, ktorý je obžalovaný z podvodu, spoznal svoj trest. Za to, že pani Evu z Trenčína pripravil o viac ako 60-tisíc eur, pôjde do väzenia. Žene sľuboval, že jej peniaze vráti aj s úrokmi. Tie ale minul a pani Eve zostali dlhy.

V minulosti osemkrát súdne trestaný Ľuboš si na okresnom súde v Trenčíne vypočul ďalší rozsudok. Tentoraz ho sudca uznal za vinného zo zločinu podvodu. "Za to mu súd ukladá trest odňatia slobody v trvaní dva roky," hovorí sudca okresného súdu v Trenčíne. "Dostal malú sadzbu v tej najnižšej triede," hovorí poškodená žena. 

Spoznali sa na internetovej zoznamke

Pani Evu pripravil o všetky peniaze. Začali si písať a o dva týždne od nej pýtal prvé peniaze. "On mi hovoril, že má na účte 278 000 a že potrebuje na odblokovanie," hovorí poškodená žena.

Pani Eva súhlasila a začala mu peniaze posielať. Predala auto a dokonca si požičala. "Ma okradol o viac ako 60 000," hovorí poškodená žena. "Poškodenej peniaze nevrátil, čo nemal ani v pláne," hovorí sudca. 

Obžalovaný vinu nepopiera

Priznal sa a počas záverečnej reči svoj čin aj oľutoval. Súd obžalovaného zaviazal k tomu, že do desiatich dní musí poškodenej zaplatiť toľko peňazí o koľko ju pripravil. "On ich nemá. On nemá žiadnu rodinu, žiaden majetok, jemu nemajú exekútori čo zobrať," hovorí poškodená žena. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy