Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bolestivé vybavovanie si účtov: Mladík skončil s polámanými tvárovými kosťami
Zdielať na

Bolestivé vybavovanie si účtov: Mladík skončil s polámanými tvárovými kosťami

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Vybavovanie si účtov sa skončilo v Spišskej Novej Vsi nebezpečným incidentom. Padol pri ňom aj výstrel zo vzduchovkovej zbrane. Tínedžer skončil v nemocnici.

​K incidentu došlo v tichej uličke medzi dvoma spišskonovoveskými sídliskami počas víkendovej noci. Keď sem dorazili policajné hliadky, našli na zemi ležať tínedžera. "Policajnými hliadkami boli na mieste činu 3 osoby obmedzené na osobnej slobode a následne aj zadržané. Po vykonaní potrebných úkonov boli za zadržania prepustené," informuje policajná hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová. 

O zraneného chlapca sa postarali záchranári

Po ošetrení na mieste ho previezli na ďalšie vyšetrenia do spišskonovoveskej nemocnice. "Pacient bol prijatý do nemocnice pre viacnásobné poranenia. Jeho zdravotný stav je momentálne stabilizovaný," informuje hovorkyňa siete nemocníc Jana Fedáková. 

Na tele mu našli odtlačok po broku zo vzduchovkovej zbrane

No závažnejšie boli zranenia na tvári. Mal polámané tvárové kosti. "Policajti zaistili plynovú zbraň, ktorá bude podrobená znaleckému skúmaniu. Vyšetrovateľ PZ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, v súbehu s prečinom výtržníctva a nebezpečného vyhrážania," hovorí Mésarová. 

Prečo sa dve skupiny mladých ľudí začali napádať je nateraz predmetom ďalšieho vyšetrovania. Prípadu sa okrem kriminálky venujú aj spišskonovoveskí obvodní policajti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy