Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dievčatko povedalo majiteľovi bufetu, že sa jej krstný otec 2 hodiny nezjavil. Letná sezóna v Prešove má prvú obeť
Zdielať na

Dievčatko povedalo majiteľovi bufetu, že sa jej krstný otec 2 hodiny nezjavil. Letná sezóna v Prešove má prvú obeť

PREŠOV / Tohtoročná letná sezóna si už aj v Prešove vyžiadala prvú obeť. Je ňou 33-ročný muž z Prešova. Utopil sa na prírodnom kúpalisku, ktoré ešte nie je oficiálne otvorené. Jeho telo našli potápači pod uzavretým skokanským mostíkom.


"Dievčatko, ktoré bolo s ním, prišlo povedať, že 2 hodiny sa nezjavil jej krstný otec, takže najprv sme  ampliónom hľadali toho pána," povedal majiteľ bufetu Miloslav Murajda, ktorý leží v areáli prírodného kúpaliska.


Na pomoc prišli aj hasiči. Potom aj hasičskí potápači z Humenného. Až tým sa podarilo telo mladíka nájsť a vytiahnuť ho z vody. Pomoci mu už nebolo.


"Snažili sa hľadať pána a už vedeli, kde v akých miestach sa nachádza, tak ho vytiahli, no žiaľ sa mu nepodarilo pomôcť," skonštatovala návštevníčka kúpaliska.


O tom, čo sa stalo sa rozprávali návštevníci prírodného kúpaliska. Čo sa stalo a za akých okolností sa dostal mladý muž do vody nateraz nevedno. Prípadom sa zaoberá polícia. Jeho telo našli vo vode pod uzavretým skokanským mostíkom. Niektorí si myslia, že možno ak skákal, možno neodhadol hĺbku vody.


"Delňa je v štádiu napúšťania, teda nie je oficálne otvorená, takže ešte nie je schválený oficiálny prevádzkový poriadok, takže tento areál je len otvorený a prístupný pre verejnosť,"
uviedol majiteľ bufetu Miloslav Murajda.


"Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Na mieste prítomný lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy