Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pár mal zneužiť ženu na sexuálne otroctvo. Podľa informácií TV JOJ sa jednalo o matku niekoľkých detí
Zdielať na

Pár mal zneužiť ženu na sexuálne otroctvo. Podľa informácií TV JOJ sa jednalo o matku niekoľkých detí

Archívne video

ZLATÉ MORAVCE /  Muž a žena z okresu Zlaté Moravce, ktorí nútili mladú ženu k poskytovaniu sexuálnych služieb, čelia obvineniu zo zločinu obchodovania s ľuďmi. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. Začiatkom týždňa ich obvinil vyšetrovateľ Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície. Podľa informácií TV JOJ sa jednalo o matku niekoľkých detí.

Obvinení sú v súčasnosti na slobode. Ak im bude dokázaná vina, hrozí im trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Páchatelia od ženy získali 300-tisíc českých korún, čo je v prepočte takmer 12-tisíc eur.

Podľa policajných informácií mali 37-ročný muž a 32-ročná žena minulý rok zlákať 26-ročnú ženu z okresu Levice pod zámienkou nájdenia práce a možnosti zarobenia si peňazí v Českej republike. "Spolu ju odviezli do českého mesta Teplice, tam jej poskytli ubytovanie v rodinnom dome, kde však nemala súkromie, ale spali všetci v jednej izbe. Mladú ženu nútili v uliciach mesta vyhľadávať klientov a poskytovať im sexuálne služby," priblížila Bárdyová. Dodala, že pár ženu neustále kontroloval a dával jej inštrukcie čo má robiť, aké služby má poskytovať a tiež jej určili minimálnu sadzbu, za ktorú má sexuálne služby poskytovať. Všetko čo zarobila im musela odovzdávať. Podľa našich informácií v prípade, že podmienky nesplnila, dostala bitku. Peniaze nemala dostávať ani na stravu a žiť musela v biednych podmienkach.

Matke niekoľkých detí sa však podarilo újsť

Podľa zistení TV JOJ sa matke niekoľkých detí podarilo z domu hrôzy újsť. Svoje kroky mala namieriť prostredníctvom vlaku späť zo susednej krajiny na Slovensko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy