Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia vyšetruje vraždu ženy v pokojnej mestskej časti v Poprade. Podozrivý je syn obete
Zdielať na

Polícia vyšetruje vraždu ženy v pokojnej mestskej časti v Poprade. Podozrivý je syn obete

POPRAD / V Poprade mal syn zavraždiť svoju mamu. K tragédii došlo v dome v pokojnej mestskej časti Veľká. Podozrivého zadržali na mieste.

​Príbuzní hľadali ženu niekoľko hodín, o pomoc požiadali aj mestskú políciu. Keď sa neozývala a nemohli ju nájsť, podnikli ďalší krok. Príbuzní spolu s mestskou políciou prišli do domu, kde býva ženin syn. Dvere im otvoril syn, pričom mal zakrvavené ruky, a tak ho mestskí policajti okamžite zadržali. 

V dome našli mužovu mamu bez známok života

Štátni policajti si podozrivého prevzali priamo na mieste. "V Poprade došlo k usmrteniu 67-ročnej ženy," informuje hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Prípad prevzal krajský vyšetrovateľ 

Najdôležitejšie bolo zaistiť stopy, aby sa nezničili, vyšetrovatelia sa obliekli do špeciálnych odevov. Dokumentovali každú časť miesta činu. Žena bývala mimo mesta vo vedľajšej obci, k synovi chodila len na návštevu. 

Rodinní známi uviedli, že muž mal už dlhšiu dobu psychické problémy 

Aj to bude predmetom vyšetrovania a skúmania. Podozrivého odviezli na popradskú kriminálku. Kde a ako došlo k tragédií, a čo bolo jej motívom, na tieto otázky ukáže odpovede až ďalšie vyšetrovanie. "Vyšetrovateľ KR PZ v Prešove v tomto prípade vedie trestné stíhanie. Nakoľko v prípade prebiehajú potrebné procesné úkony, v tomto štádiu vyšetrovanie, nie je možné k nemu poskytnúť viac informácií," informovala Ligdayová.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy