Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Oslava 50-tky sa skončila zásahom polície. Členovia rodiny sa pobili a zaútočili na príslušníkov zákona
Zdielať na

Oslava 50-tky sa skončila zásahom polície. Členovia rodiny sa pobili a zaútočili na príslušníkov zákona

HUMENNÉ / Oslava 50-tky sa skončila zásahom polície. Členovia rodiny sa pobili a ani po príchode hliadky sa neupokojili. Zaútočili aj na policajtov a vyhrážali sa im, že ich pozabíjajú. Údajní agresori skončili v cele. Jeden z nich si cestou na oddelenie veselo pískal.


K incidentu došlo v jednom z domov na Sadovej ulici v Humennom. Stalo sa to okolo siedmej večer.

Podľa informácií TV JOJ to začalo rodinnou oslavou 50-tky, no tá neskôr prerástla do vzájomného napádania medzi príbuznými. Incident na dvore zaregistrovali susedia a na ich podnet na miesto prišla hliadka. Ani po príchode polície sa príbuzní neupokojili.

"Od prvého momentu boli agresívni, rozhadzovali rukami a vulgárne vrieskali na členov hliadky, nech vypadnú, lebo ich pozabíjajú," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Z vyšetrovania vyplýva, že jeden z údajných agresorov v zlosti dlaňou ruky udrel do sklenenej výplne dverí.

Zraneného muža najskôr ošetrili na urgentnom príjme. Neskôr ho previezli na chirurgiu. A to všetko v sprievode policajtov.


Priamo na mieste činu sa agresívne mali správať viaceré osoby. Výzvy policajtov nerešpektovali a agresivita sa napokon mala vystupňovať tak, že na policajtov jeden z údajných agresorov fyzicky útočil.

"Jednému z policajtov pľuvol do tváre, a následne naňho zaútočil. Agresívny muž kopol policajta do nohy, čím takto policajtovi spôsobil pomliaždenie stehna," dodala policajná hovorkyňa Ligdayová.

Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu. Skončil za mrežami cely policajného zaistenia.

Na oddelenie prichádzal polonahý, bosý, so zakrvavenými nohami, iba v krátkych nohaviciach, no zato s dobrou náladou. Dokonca si pískal.

Policajti zatiaľ neuvideli, koľko osôb zadržali a či ich po vypočutí prepustili na slobodu. A nie je jasné ani to, či niekomu vzniesli obvinenie.

"Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu útoku na verejného činiteľa," uzavrela policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy