Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otrasný čin sexuálneho predátora: Dievča pritlačil o kupé vlaku, predtým pred ňou masturboval
Zdielať na

Otrasný čin sexuálneho predátora: Dievča pritlačil o kupé vlaku, predtým pred ňou masturboval

PRAHA / Pražskí policajti pátrajú po zhruba dvadsaťpäťročnom mužovi, ktorý v pondelok 10. mája večer na stanici Praha-Smíchov onanoval pred mladou ženou, potom ju obťažoval a napadol v kupé pri jazde vlakom. Polícia v tomto prípade zverejnila zábery podozrivého a žiada verejnosť o pomoc pri zisťovaní jeho totožnosti.

Keď študentka strednej školy prechádzala po osemnástej hodine budovou železničnej stanice Praha-Smíchov smerom na nástupište, všimla si muža, ktorý sa pohyboval v jej tesnej blízkosti. Že to nebola náhoda, zistila vzápätí, keď "spolu" dorazili na perón. Dotyčný tam nastúpil do odstavenej vlakovej súpravy a cez okno vlaku začal pred dievčaťom onanovať. Medzitým prišiel rýchlik, do ktorého dievča nastúpila, bohužiaľ nastúpiť stihol aj dotyčný muž. V kupé jedného z vagónov ju potom našiel samotnú a v obťažovaní pokračoval. Schytil ju za ľavé zápästie, násilím zdvihol zo sedadla a silou pritlačil na stenu kupé. Ďalej sa našťastie nedostal. Keď začal vlak brzdiť do stanice Praha hl. n. v obťažovanie prestalo a po zastavení z neho utiekol. Otrasené dievča potom celú udalosť nahlásilo na policajnej stanici. Informovala o tom česká polícia na svojej stránke.

"V prípade dolapenia a odsúdenia mu za trestný čin výtržníctva hrozí až dvojročný trest odňatia slobody," uviedla hovorkyňa pražskej polície Hana Křížová.

Ak niekto muža na záberoch spozná alebo vie, kde sa zdržiava, má sa ozvať na linku 158, prípadne sa môže obrátiť na akúkoľvek policajnú stanicu v krajine.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy