Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muž sa vlámal do banky, kradnúť ale nechcel
Zdielať na

Muž sa vlámal do banky, kradnúť ale nechcel

BRATISLAVA / Netrpezlivý 38-ročný klient sa silou mocou chcel dostať do ešte zatvorenej banky. Kuriózny prípad sa stal v Bratislave na Obchodnej ulici. 

Podľa zistení TV JOJ išlo o nedočkavého klienta, ktorý nerešpektoval otváracie hodiny na pobočke banky v centre hlavného mesta. Keďže videl tamojších pracovníkov v interiéri už po ôsmej hodine ráno, myslel si, že dnu môže vstúpiť aj on a vybaviť si tak svoju agendu, a to aj napriek tomu, že banka bola klientom k dispozícii až od deviatej hodiny.

Senzor otvorenia dverí ale na jeho snahu dostať sa dovnútra nereagoval, a tak sa muž rozhodol použiť svoju silu. Výsledkom bola rozbitá sklenená výplň a vypáčené posuvné dvere. Na mieste sa okrem polície, ktorá miesto opáskovala, nachádzali i pracovníci bezpečnostnej služby.

"Na miesto boli privolaní policajti, ktorí muža obmedzili na osobnej slobode a za účelom vykonania potrebných úkonov eskortovali na policajné oddelenie," uviedol Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave.

Prevádzka bola zatvorená aj v popoludní. Kedy ju opäť otvoria je otázne. Banka sa k incidentu až do uzávierky nevyjadrila. Presná výška škody doposiaľ nebola vyčíslená. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy