Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia na Orave: 15-ročný chlapec na štvorkolke neprežil zrážku s autom
Zdielať na

Tragédia na Orave: 15-ročný chlapec na štvorkolke neprežil zrážku s autom

ORAVA / Nedeľný podvečer sa v Mútnom skončil tragicky. Iba 15-ročný chlapec sa vozil na štvorkolke. Vybehol však z bočnej cesty a zrazil sa s autom. Za chlapcom, ktorý sa chcel stať stolárom, teraz smúti celá dedina.

Chlapec zrejme nerešpektoval stopku na križovatke. Deviatak na štvorkolke vybehol na hlavnú cestu, kde sa zrazil s autom.

"15-ročný nevodič viedol motorovú štvorkolku, , pričom z doposiaľ nezistených príčin na miestnej komunikácii prednou časťou motorovej štvorkolky narazil do osobného motorového vozidla," informovala policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.



 Podľa miestnych pri náraze mu odletela prilba. Nehodu uvidela aj susedka, rýchlo bežala ku chlapcovi. "Nevesta naša, dieťatko nechala na deke, ked videla ako letel. Fyzioterapeutka promovaná ,resuscitovala ho, kým prišla rýchla, rýchla, ozaj prišla rýchlo," okomentovala suseda.

Privolaným záchranárom sa teenagera už nepodarilo oživiť. V obci teraz vládne smútok. Na jeho základnej škole visí zástava a v chodbe urobili pietne miesto.
Jeho trieda mala dnes skrátené vyučovanie.

To bol v pohode chlapec, veselý, výborne sa učil, bol to taký chlapec všestranný. Na stolára bol prijatý," dodala suseda.

Polícia už nehodu vyšetruje. "U nebohého chlapca bola nariadená pitva s cieľom zistenia všetkých skutočností na objasnenie veci. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy