Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muža pod zámienkou sexu vylákali z krčmy. Okradli ho a so stiahnutými nohavicami nechali na ulici
Zdielať na

Muža pod zámienkou sexu vylákali z krčmy. Okradli ho a so stiahnutými nohavicami nechali na ulici

HUMENNÉ / Z krčmy ho vylákali pod zámienkou sexuálneho uspokojenia. Dopadlo to tak, že dve ženy z Trebišova muža okradli a so stiahnutými nohavicami ho nechali na ulici. Na všetko dohliadal 28-ročný Humenčan. Trojlístok si ale peniaze dlho neužil. Skončili v rukách polície a obvinený muž vzhľadom na svoju kriminálnu minulosť putoval rovno do cely.

​Obvineniu z trestného činu krádeže čelí trojica páchateľov – dve ženy z Trebišova vo veku 18 a 19 rokov a 28-ročný Humenčan. Svoju obeť si vyhliadli v blízkosti veľkej železničnej stanice v Humennom. Poškodený Hažínčan bol podľa polície pod vplyvom alkoholu. To páchatelia využili. "Mladšia zo žien vylákala poškodeného vonku z pohostinstva pod zámienkou sexuálneho uspokojenia, kde ich už vonku pred pohostinstvom čakala druhá žena a obvinený," uviedol hovorca KR PZ PO Daniel Džobanik.

Podľa polície staršia zo žien stiahla mužovi nohavice a popri tom mu z vrecka ukradli peňaženku a v nej 450 eur. Ženy sú síce stíhané na slobode, no pre viackrát trestaného Humenčana prokurátor žiada väzbu. "Obvinený bol sudkyňou vzatý do väzby z obavy, že by v trestnej činnosti mohol pokračovať," vyjadrila sa Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji.

Keďže voči rozhodnutiu podal obvinený muž sťažnosť, verdikt právoplatný nie je a vo veci bude konať Krajský súd v Prešove. Sťažnosť ale nemá odkladný účinok. Muž tak putoval zo súdu rovno za mreže vyšetrovacej väzby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy