Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čelná zrážka osobného auta a dodávky: Záchranárov šokoval pohľad na vinníka, šoféroval takmer nahý
Zdielať na

Čelná zrážka osobného auta a dodávky: Záchranárov šokoval pohľad na vinníka, šoféroval takmer nahý

OKRES PRIEVIDZA / Čelná zrážka osobného auta a dodávky, štyria zranení a vinník nehody sedel za volantom iba v slipoch. Toto je stručný opis toho, čo sa pol hodinu pred pol nocou dialo v Zemianskych Kostoľanoch. Policajti majú navyše podozrenie, že vodič, ktorý nehodu spôsobil, bol pod vplyvom omamných látok.

Hlavný ťah medzi Novákmi a Partizánskym zablokovala pol hodinu pred pol nocou nehoda osobného auta a dodávky. Čelne sa zrazili v Zemianskych Kostoľanoch. "37-ročný vodič prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s dodávkou," informoval o prípade policajný hovorca Pavol Kudlička. 

"Oni nemali šancu, on vyletel spoza zákruty, to boli sekundy," zhodnotil Peter Rybanský z odťahovej služby v Novákoch. Ľudia v okolitých domoch počuli silný náraz a následne plač a volanie o pomoc.

V jednom z áut sa viezlo aj iba 7-ročné dievčatko. "Bolo dolámané," priblížil Rybanský. "Po našom príchode sa na mieste nachádzali tri zranené osoby a jedno dieťa, bola im poskytovaná prvá pomoc až do príchodu RZP," upresnil veliteľ zásahu Miroslav Líška. 

Záchranárov šokoval pohľad na vinníka nehody. Ten šoféroval takmer nahý. "Sranda je, že vodič išiel ako keby z pláže v spodnom prádle," poznamenal Rybanský.  

To však nie je všetko. Ledva stál na nohách a preto majú policajti podozrenie, či nešoféroval pod vplyvom omamných látok."Asi skôr pod vplyvom drog, lebo nebolo cítiť alkohol," vysvetlil Rybanský. "37-ročnému mužovi bola odobratá krv na zistenie hladiny alkoholu," doplnil policajný hovorca. 

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania, vinníka nehody už policajti v minulosti za jazdu pod vplyvom alkoholu riešili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy