Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrozivá nehoda na bratislavskom obchvate: Kamión prerazil protihlukovú stenu
Zdielať na

Hrozivá nehoda na bratislavskom obchvate: Kamión prerazil protihlukovú stenu

BRATISLAVA / Vážna dopravná nehoda sa stala na bratislavskom obchvate pri nákupnom centre Aupark v piatok krátko po pol piatej hodine. Jeden kamión, ktorý bol naložený automobilmi, prerazil protihlukovú stenu. Úsek je momentálne úplne neprejazdný, polícia odkláňa dopravu.

Vážna dopravná nehoda sa stala na diaľnici D1 smerom na Prístavný most. Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke kamióna prevážajúceho osobné motorové vozidlá, a troch osobných áut. Pri zrážke došlo k nárazu nákladného vozidla do protihlukovej steny. Diaľnica D1 v smere do Trnavy je neprejazdná v oboch smeroch. Pri nehode došlo k zraneniu celkovo 4 osôb, ktoré boli prevezené k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc.

"Odklon dopravy je vedený cez Einsteinovu ulicu výjazd na prístavný most, premávka je usmerňovaná bratislavskými dopravnými policajtmi. Vodičov v tejto súvislosti vyzývame aby na prejazd využili alternatívnu trasu a zvýšili svoju pozornosť," informovali bratislavskí policajti. Podľa informácií Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru vykonávajú hasiči na mieste protipožiarne opatrenia a pri udalosti asistujú zdravotníckym záchranárom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy