Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Záhadná smrť v Liptovskej Štiavnici: Obľúbeného miestneho stolára tam objavili mŕtveho v záhrade
Zdielať na

Záhadná smrť v Liptovskej Štiavnici: Obľúbeného miestneho stolára tam objavili mŕtveho v záhrade

Archívne video

LIPTOVSKÁ ŠTIAVNICA / Záhadná smrť v Liptovskej Štiavnici. Obľúbeného miestneho stolára tam objavili mŕtveho v záhrade. Rodina prišla o manžela aj otca a polícia teraz musí zistiť čo presne sa stalo.

V ranných hodinách podľa informácií TV JOJ našli príbuzní ležať mŕtveho muža s obhoreným trupom a hlavou. Podľa miestnych pri jeho tele ležal zapalovač aj bandaska s benzínom. Rýchlo tak privolali záchranárov, no s nešťastným koncom. "Videli sme tu ráno sanitku a potom prišli policajti. Ževraj uhorel, alebo čo. To jediné viem," povedal miestny obyvateľ.


"V piatok (21.mája) v ranných hodinách bola policajná hliadka privolaná k nálezu muža, ktorý nejavil známky života. Policajti na mieste zistili, že ide o 61 ročného muža z okresu Ružomberok. Privolaný obhliadajúci lekár konštatoval smrť, predbežne bez cudzieho zavinenia. Bola nariadená pitva s cieľom zistenia všetkých skutočností na objasnenie veci," infomovala policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Ani domáci si nevedia predstaviť, že by mu niekto ublížil. Nemal vraj žiadne konflikty. Podľa miestnych šlo o nešťastnú náladu. "Vychádzali sme veľmi dobre s touto rodinou. Je to tragédia,"  uzavrel obyvateľ obce.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy