Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO: Ženy na luxusných autách ukradli zo súkromného parkoviska reštaurácie ozdobné kvetináče
Zdielať na

VIDEO: Ženy na luxusných autách ukradli zo súkromného parkoviska reštaurácie ozdobné kvetináče

BRATISLAVA / Kuriózne krádeže sa stali v jeden deň v lukratívnej časti Bratislavy. V oboch prípadoch kradli ženy a to na rovnakom mieste. V luxusných autách si odviezli vonkajšie ozdobné kvetináče.

Ešte pred pár dňami boli ťažké terakotové kvetináče na svojom mieste. Na záberoch vo videu uvidíte prichádzať ženu k svojmu zaparkovanému autu. Počas telefonovania jej pozornosti neušli ozdobné vonkajšie kvetináče. Autom zastavila priamo pri nich, otvorila kufor a jeden z nich doň naložila a odišla preč. "Také ťažké celkom, asi 30 kg jeden kus, také obrovské 60 cm terakotové kvetináče. Bohužiaľ no, aj to sa deje," hovorí majiteľ reštaurácie Andrea Ena.

O necelých 5 hodín neskôr zmizol aj druhý kvetináč

Na parkovisko prišla iná žena, na inom aute. Zaparkovala a išla skúsiť, aký je kvetináč ťažký. Vrátila sa otvoriť si kufor auta a potom doň horko ťažko kvetináč preniesla. "Nejde ani o tú hodnotu možno, čo mohli mať tie kvetináče, možno 150 eur jeden kus, ale ide o princíp, že takéto veci si ideme dneska robiť zle, kvôli kvetináčom," hovorí Ena. 

Kvetináče ukradli ženy na luxusných autách 

Kuriózny je na oboch krádežiach fakt, že vonkajšie ozdobné kvetináče ukradli ženy, obe na luxusných autách s odstupom len niekoľkých hodín. Majiteľ ich mal uložené na súkromnom parkovisku, ktoré má v nájme spolu s budovou v Horskom parku, kde pripravuje otvorenie novej reštaurácie.

​Ukradnuté kvetináče nie sú jediná nepríjemnosť, ktorá sa v uplynulých dňoch poškodenému stala

"Akurát včera ráno som si našiel darček na autových dverách, tam poškrabali pekne kľúčom celé dvere," hovorí Ena. V súvislosti s ukradnutými kvetináčmi už majiteľ reštaurácie podal trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Ak ste ženy zo záberov spoznali, obráťte sa na políciu. "V súvislosti s uvedenými prípadmi prebieha v súčasnosti objasňovanie dvoch priestupkov proti majetku. Objasňovaním sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v prvom bratislavskom okrese, pričom z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu resp. ohrozeniu objasňovania bližšie informácie k týmto prípadom nie je možné v súčasnosti poskytnúť," informuje hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. Ženám v prípade dokázania viny hrozí za priestupok proti majetku pokuta do výšky 331 Eur. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy