Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Po oslave narodenín našli na ulici mŕtveho 31- ročného muža. Polícia zadržala jeho partnerku
Zdielať na

Po oslave narodenín našli na ulici mŕtveho 31- ročného muža. Polícia zadržala jeho partnerku

VÝCHODNÁ / Oslava narodenín vo Východnej sa skončila tragédiou. Na ulici našli 31 ročného muža mŕtveho. Polícia zadržala jeho partnerku, matku dvoch detí. V dedine poznajú 28 ročnú ženu ako starostlivú matku. Susedia tvrdia, že v minulosti vyhrala tretie miesto v Miss Roma.

"Mladá čo to urobila to spravila svojmu mužovi. Má s ním dve deti," povedal obyvateľ z obce. "Celý život bola týraná aj fyzicky aj psychicky," konštatovala matka zadržanej. 

"To sa dalo očakávať, že z toho niečo bude. Ona, keď chodila po doktoroch sa bála povedať, že ju bije, dievča sa bálo dačo povedať," vyjadril sa príbuzný. 

V dome mama oslavovala narodeniny a dcéra s dvomi deťmi jej prišla zagratulovať. Podľa informácii TV JOJ partner dcéry mal prísť do dediny neskôr. "Prišiel za ňou, a dobýjal sa tu," opisuje začiatok incidentu obyvateľ obce. Neďaleko rodičovského domu došlo k incidentu. Susedia počuli veľký hluk. "O pol tretej som sa zobudil na nejaký krik," opísal sused.  "Na ulici nájdený zranený 31 - ročný muž," potvrdil hovorca krajského riaditeľstva policajného prezídia Radko Moravčík. "Muža sa pokúšali oživiť, žiaľ, bezúspešne, lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa Alena Kŕčová. Podľa susedov mladá žena v dedine pracovala na obecnom úrade ako aktivačná pracovníčka. "Slušná, veľmi dobre, učila sa dobre, skončila ZŠ. Mne sľubovala, že sa vyučí za krajčírku," povedal o zadržanej sused. Ako došlo k nešťastiu objasňuje polícia. "V súvislosti s touto udalosťou vykonávame všetky potrebné prvotné procesné úkony za účelom objasnenia skutku. S cieľom zistenia presnej príčiny smrti muža bola nariadená pitva," doplnil hovorca Radko Moravčík. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy