Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Táto absurdita nemá na Slovensku obdoby: Parkovisko je všetkým na smiech
Zdielať na

Táto absurdita nemá na Slovensku obdoby: Parkovisko je všetkým na smiech

TRENČIANSKA TEPLÁ / Obyvatelia Trenčianskej Teplej sa tešia z čerstvo vyasfaltovanej cesty. Zo dňa na deň však v obci vzniklo aj nové parkovisko, z ktorého až takú radosť nemajú. Je všetkým na smiech.

Nad tým, aké parkovisko postavili v Trenčianskej Teplej ľudia neveriacky krútia hlavami. Hovoria o mase asfaltu vyliatej na trávniku, pričom spôsob ako sa robotníci vysporiadali so zaparkovaným vozidlom, považujú za absurdný. "Spočiatku aj smiešne, ale potom mi bolo až do plaču. To vyzerá, že je to všetko na zelenej tráve hodené," povedal Milan Kubík, poslanec obecného zastupiteľstva.

Obyvatelia Trenčianskej Teplej sa obávajú, že toto je konečný vzhľad parkoviska. Či je to naozaj tak, sme sa boli pýtať na obecnom úrade. „Trenčiansky samosprávny kraj robil cestu na Teplice, ostal im asi asfalt, vysypali to tam bez nášho vedomia,“ vyjadrila sa zamestnankyňa úradu. "Neviem, či tam zlyhala komunikácia medzi obcou a firmou, ja si myslím, že oni by si to sami len tak od seba nedovolili vysypať tam zbytkový asfalt. Čakáme aj my, čakajú aj občania, že čo sa bude diať. Cez víkend odtiahli auto, už tam nie je, tak uvidíme, že čo ako to bude pokračovať," dodal Kubík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy