Polojasno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Prešla do protismeru, zlomila telefónny stĺp a auto skončilo zapichnuté v priekope. V aute navyše viezla žena svoju dcéru
Zdielať na

Prešla do protismeru, zlomila telefónny stĺp a auto skončilo zapichnuté v priekope. V aute navyše viezla žena svoju dcéru

PČOLINÉ / Prešla do protismeru, zlomila telefónny stĺp a auto skončilo zapichnuté v priekope. Takýto manéver sa ráno podaril 48-ročnej žene v Pčolinom. Z auta ju dostali hasiči a skončila v nemocnici. Vo vozidle navyše viezla aj svoju šesťročnú dcérku.


"Pozeráme, naraz ženu vyťahujú záchranári z auta," okomentoval dramatické okamihy miestny.

Z vozidla sa totiž sama dostať nevedela.


"Vo vozidle sa nachádzala dospelá osoba, sme museli pomôcť RZPčke naložiť, dieťa už bolo v náručí otca," vysvetlil veliteľ zásahu Jaroslav Guranič.

"Žena mala zranenú hlavu. Záchranári ju ošetrili a previezli do nemocnice," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

Ku kolízii došlo po pol ôsmej ráno v obci Pčoliné. Za volantom auta sedela žena, ktorá mala namierené do Sniny.



Podľa predbežných zistení to vyzerá tak, že z neznámych príčin prešla do protismeru, narazila do telefónne stĺpu, ktorý sa zlomil a vozidlo následne skončilo prednou časťou v priekope.

"Jak tak prešla do boku, neviem. Zapichnutá jak keby do mora. Nebezpečné určite a veľké šťastie, že dakto nešiel po ceste, že ho nezachopila," povedal obyvateľ obce Pčoliné Andrej.

"Polícia okolnosti dopravnej nehody preveruje. Škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na dvetisíc eur," uviedla policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Vodička pri nehode utrpela také zranenia, že dychovej skúške sa na mieste podrobiť nemohla.  Test nasledoval až po ošetrení a prevezení do nemocnice.

Podľa policajnej hovorkyňa Ligdayovej, negatívny výsledok dychovej skúšky vylúčil prítomnosti alkoholu u 48 ročnej vodičky motorového vozidla.

 Podľa dedinčanov to na tomto mieste nebola prvá nehoda. Vravia, že ide o úsek, kde sú nehody časté. "Tu sa stávajú. A s bicyklom, aj zomrel s bicyklom. To je úzka cesta tu a ako ako prechádzajú, a to nie že idú, ale letia, letia," uzavrel miestny obyvateľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy