Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Šokujúci nález v Banskej Bystrici: Na zadnom sedadle auta našli mŕtveho mladého muža
Zdielať na

Šokujúci nález v Banskej Bystrici: Na zadnom sedadle auta našli mŕtveho mladého muža

BANSKÁ BYSTRICA / Šokujúce ráno zažili ľudia v Banskej Bystrici. Pred panelákom na sídlisku Radvaň našli zaparkované auto. Na zadnom sedadle ležalo bezvládne mužské telo. Záhadnú smrť vyšetruje polícia.

​Malé červené auto stálo zaparkované v rade pred panelákom na sídlisku Radvaň v Banskej Bystrici. Ľudia z okolia si ho všimli už pred niekoľkými dňami. "Videl som to auto tu asi týždeň, boli tu dvaja, traja chlapi pri ňom," povedal svedok. Posledné dni však okolo auta s prešovskou značkou nikoho nevideli. Šokujúci pohľad sa im naskytol, až keď nazreli dovnútra. Cez okno videli ležiaceho muža, ktorý na nich nereagoval. "Muža našli ležať v aute na zadných sedadlách bez známok života," uviedla hovorkyňa KR PZ BB Mária Faltániová.

Ako prví boli na mieste mestskí policajti, no mužovi, ktorý ležal na zadných sedadlách, sa už pomôcť nedalo. Privolaný lekár už len mohol skonštatovať smrť. "Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval úmrtie bez známok cudzieho násilia. Presná príčina smrti bude známa až po vykonaní pitvy," doplnila Faltániová. Polícia ale už pozná identitu mŕtveho. Ide o 32-ročného muža z východného Slovenska. Príbuzných tu nemal, čo robil v Banskej Bystrici, kde evidentne prespával v aute, ešte známe nie je. Rovnako tak v tejto chvíli nepoznajú ani presnú príčinu úmrtia. Záhadnú smrť vyšetrujú banskobystrickí policajti. "Polícia v Banskej Bystrici začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenie," doplnila Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy