Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Smrť na balkóne panelákového bytu. Tridsaťdvaročný muž sa zastrelil
Zdielať na

Smrť na balkóne panelákového bytu. Tridsaťdvaročný muž sa zastrelil

POPRAD / Tragédia sa stala v pondelok, 10. mája, ráno na sídlisku Juh v Poprade. Tridsaťdvaročný muž zomrel na balkóne po výstrele z poľovníckej zbrane.

"Mamke som odniesla nákup a proste bola to len veľká rana," opísala udalosť dcéra susedy. V tej chvíli ešte nikto netušil k akej veľkej tragédii došlo na balkóne na 11. poschodí. Až o pár minút, keď odišli z miesta hasiči a policajti ostali sa obyvatelia bytovky dozvedeli správu. Ich 32- ročný sused už nebol medzi živými. 

Len pár hodín pred tragédiou urobil susede radosť. "Oni sa tak s mamkou mali radi a plakala mama, že včera si od neho našla v schránke čokoládu na Deň matiek," povedala dcéra susedy Iveta. Na ďalší deň ráno už bol mladý muž mŕtvy. Mal vyjsť na balkón a svojou legálne držanou poľovníckou zbraňou sa smrteľne zranil. Bol doma sám, ostala po ňom tehotná manželka i maloleté dieťa. Susedia boli z tragédie zdesení. Podľa ich slov mladý muž s nimi nemal žiadne konflikty. Polícia bližšie informácie komentovať nechce. Podľa prvých zistení si muž siahol na život sám. Dôvod poznajú asi iba jeho najbližší. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy