Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vzduchom lietala brána, vytrhnutý betón a plechy. Opitý mladík s požičaným autom zdemoloval dvor domu
Zdielať na

Vzduchom lietala brána, vytrhnutý betón a plechy. Opitý mladík s požičaným autom zdemoloval dvor domu

KYSUCE / Dvadsaťpäť ročný Erik, ktorý sa s požičaným autom prevrátil na strechu v obci Raková na Kysuciach, bol pod vplyvom alkoholu a navyše jazdil bez vodičáku. V aute s ním sedel aj jeho kamarát, obaja skončili v nemocnici.

Pána Mariána krátko pred deviatou hodinou ráno vystrašila obrovská rana. "To bol taký rachot, ja som bol doma na poschodí, to vyzeralo akoby sa sypali kamene," hovorí svedok Marián. Pozrel sa z okna, videl auto prevrátené na streche a spúšť na vlastnom dvore."Stĺp, ktorý bol asi meter v zemi bol vyvrátený," hovorí Marián. 

Vzduchom lietala brána, vytrhnutý betón, plechy a sklo z havarovaného auta

Spolujazdec sa z auta dostal sám, vodiča ale museli vytiahnuť až hasiči. "Po dopravnej nehode sa vodič podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom," informuje hovorkyňa KR PZ Žilina Gabriela Kremeňová. "Jednoznačne za svoje konanie musí niesť zodpovednosť tuto, keď prešli na druhú stranu šťastie, že tam nikto nešiel cyklista alebo mamina s kočíkom," hovorí Marián. 

"Vozidlo viedol 25-ročný muž, ktorý nie je držiteľom v oprávnenia," informuje Kremeňová. 

Erika záchranári previezli do kysuckej nemocnice 

Po ošetrení ho prepustili domov. Auto ktoré, šoféroval ani nebolo jeho. "Bmvčko" si požičal. Podľa svedkov šli rýchlo. "Toto by neurobili v 50-tke, toto je silný plot, ešte armatúru tam máme," hovorí Marián. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy