Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Vodič počas jazdy zastavil na diaľnici, aby si "šňupol" drogu
Zdielať na

VIDEO: Vodič počas jazdy zastavil na diaľnici, aby si "šňupol" drogu

BRATISLAVA / Vodič v Bratislave si počas jazdy urobil prestávku na užitie drogy. Ako informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, policajti získali kamerový záznam, ktorý zachytáva vodiča, ako 13. apríla prerušil jazdu na diaľnici R7 z neobvyklého dôvodu.

"Vozidlo odstavil na mieste vedľa krajnice, aby mohol užiť neznámu kryštalickú látku. Alarmujúce na tomto prípade je, že v jazde s vozidlom pokračoval pod vplyvom tejto látky," uviedol Szeiff.

V stredu 28. apríla dopravní policajti v rámci bežnej kontroly zastavili na Starej Vajnorskej vozidlo. "Ich pozornosti neuniklo, že vodič počas kontroly javil známky požitia omamných a psychotropných látok, preto mu nariadili odber krvi a moču v zdravotníckom zariadení," skonštatoval Szeiff a dodal, že odber preukázal, že vodič šoféroval pod vplyvom omamných a psychotropných látok, konkrétne kokaínu a THC.

Následne policajti zistili, že ide o rovnakého vodiča z kamerového záznamu z 13. apríla. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz. Ďalšie konanie bude pokračovať na príslušnom orgáne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy