Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nadrogovaný a bez vodičáku sa premával po uliciach hlavného mesta. Policajti ho chytili druhýkrát v týždni
Zdielať na

Nadrogovaný a bez vodičáku sa premával po uliciach hlavného mesta. Policajti ho chytili druhýkrát v týždni

BRATISLAVA / Ďalšia policajná naháňačka v Bratislave. 53 ročný Peter sa v priebehu týždňa dvakrát postaral o poriadny rozruch. Nadrogovaný a bez vodičáku sa premával po uliciach hlavného mesta. Autom skončil v priekope, kde vrazil do dopravnej značky.

Hliadka bratislavských diaľničiarov chcela na Prístavnom moste zastaviť auto. Šofér z obchvatu zišiel na Slovnaftskú ulici a keď sa policajti k nemu priblížili dupol na plyn a dal sa na únik. Prešiel až na kruhový objazd, kde vo vysokej rýchlosti dostal šmyk a vletel do priekopy, kde zdemoloval dopravnú značku. Ani to ho však nezastavilo a pokúsil sa ujsť, no policajti ho spacifikovali. 

Policajtom sa podozrivý muž nezdal a tak ho zobrali do nemocnice na drogové testy, ktoré ukázali že bol nafetovaný.

"Bol v priestoroch jednej z nemocníc podrobený vyšetreniu na ich prítomnosť. To potvrdilo prítomnosť amfetamínu a metamfetamínu," vysvetlil policajný hovorca Michal Szeiff.



Z nemocnice Peter putoval rovno na oddelenie, kde sa ukázalo, že má zadržaný vodičák. Aby toho nebolo málo za pár dni ho policajti naháňali zas.

"V stredu (28.04.2021) spozorovala hliadka bratislavských policajtov toto vozidlo opäť, tentokrát na Kopčianskej ulici v Petržalke," dodal Szeiff.

V aute sedela opäť stará známa firma. Keď si všimol policajtov z auta vyskočil a chcel sa im skryť v paneláku. To sa mužovi nepodarilo a skončil v CPZtke s obvinením na krku.

"Poverený príslušník Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave V vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia 53-ročnému Petrovi T. z Bratislavy," uzavrel policajný hovorca.

Okrem toho si Peter za volant nesadne 36 mesiacov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy