Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rodinná tragédia: Najprv zomrela mladá žena, potom aj jej matka. Obidve skočili z okna bytu na treťom poschodí
Zdielať na

Rodinná tragédia: Najprv zomrela mladá žena, potom aj jej matka. Obidve skočili z okna bytu na treťom poschodí

VEĽKÝ KRTÍŠ / Rodinná tragédia sa udiala vo Veľkom Krtíši. V priebehu jedného mesiaca tam zomrela mladá žena, potom aj jej mama. Obidve ženy našli ležať pod oknami paneláku, kde bývali. Vyskočili z okna bytu na treťom poschodí.

Žena ležala pod oknami paneláku bez známok života. Takto ju tu našla náhodná okoloidúca. Tá privolala záchranárov. Desať minút pred šiestou ráno vyslali na miesto zdravotnícky tím. Žena nereagovala ani nedýchala. Lekár už len skonštatoval smrť. "Polícia vo Veľkom Krtíši začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. V prípade bola nariadená súdna pitva," informuje hovorkyňa KR PZ B. Bystrica Mária Faltániová. 

Okolnosti tragédie zisťujú policajti

Medzi ľuďmi sa povráva, že na život si siahla dobrovoľne. "Že vyskočila z okna. To je všetko," hovorí suseda. Dôvodom mohlo byť aj to, že nezvládla smrť svojej 26-ročnej dcéry. Martina zomrela za rovnakých okolností 27. marca tohto roku. "Vtedy, keď skočila Martina, vtedy som videl tetu naposledy. Nezvládala to bohvieako, asi za toto to spravila," hovorí Martinin kamarát Jaro. 

Po smrti svojej dcéry bola pani Libuša hospitalizovaná aj na psychiatrii

Matka s dcérou žili samé v prenajatom byte. Pred dvadsiatimi rokmi prišli tragicky o svojho otca a manžela.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy