Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dôležitý oznam pre vodičov v Bratislavskom kraji: Cez víkend rátajte s týmito obmedzeniami
Zdielať na

Dôležitý oznam pre vodičov v Bratislavskom kraji: Cez víkend rátajte s týmito obmedzeniami

BRATISLAVA / Dôležitý oznam pre vodičov v Bratislavskom kraji. Cez víkend tam treba rátať s dopravnými obmedzeniami v dôsledku jarnej údržby tunela Sitina. Zdržať sa môžete aj na diaľnici D1, D2 či zjazde z mosta SNP.

V diaľničnom tuneli Sitina prebehne údržba a kontrola aj v sobotu od 22-hej hodiny do 10-tej dopoludnia. Uzavreté budú obe rúry tunela. Doprava bude presmerovaná na mestské komunikácie a križovatku Patrónka v mestskej časti Staré Mesto.


Z dôvodu vykonávania modernizácie informačného systému diaľnic v Bratislavskom kraji budú cez víkend a týždeň prebiehať čiastočné aj úplné uzávierky diaľnic na D1 a D2. Dve úplné uzávierky budú realizované zo soboty na nedeľu od polnoci do 5-tej rána na diaľnici D2 v úseku Mlynskej doliny a Mosta Lafranconi v smere do Petržalky. Čas oboch úplných uzávierok nebude presahovať jednu hodinu.


Z dôvodu realizácie stavby Bratislavské podhradie - Vydrica bude uzatvorená miestna komunikácia I. triedy zjazd z mosta SNP od Petržalky na Nábrežie gen. L. Svobodu. Uzávierka je plánovaná od zajtra do 30-teho júna. Obchádzka je vyznačená prenosným dopravným značením a vedená na Staromestskú ulicu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy