Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dvojnásobná tragédia pri Pezinku: Muž a žena vyleteli cez strešné sklo, boli na mieste mŕtvi
Zdielať na

Dvojnásobná tragédia pri Pezinku: Muž a žena vyleteli cez strešné sklo, boli na mieste mŕtvi

BUDMERICE / Až dvaja ľudia zbytočne zomreli pri nehode v pezinskom okrese. Vodič a jeho spolujazdkyňa skočili mimo vozidla, ktoré sa potom, čo vyletelo z cesty, niekoľkokrát prevrátilo. Pod nehodu sa zrejme podpísala neprimeraná rýchlosť.

46-ročný Kristián z Galanty a jeho spolujazdkyňa 44-ročná Magdaléna zo Sládkovičova smerovali z obce Jablonec na Budmerice, keď sa krátko po pol štvrtej hodine popoludní ich jazda skončila na kopci. Podľa svedkov mal Kristián dupnúť na plyn, vozidlo zišlo mierne z cesty , auto sa stalo zrejme neovládateľné a niekoľkokrát sa prevrátilo. Ani jeden z nich nebol pripútaný a podľa informácií TV JOJ mali vypadnúť cez strešné okno. Po príchode záchranárov boli totiž mimo vozidla.

Okrem pozemných záchranárov zasahovali aj leteckí, no posádke auta už nedokázali pomôcť. Utrpeli totiž veľmi ťažké zranenia. "Po pristátí vrtuľníka vedľa miesta nehody, našli záchranári dve osoby mimo vozidla. 44-ročná žena a 46-ročný muž utrpeli zranenia, ktoré boli, žiaľ, nezlúčiteľné so životom a ani rýchly zásah záchranárov im už nedokázal pomôcť. Lekár mohol na mieste konštatovať u oboch už len úmrtie," ozrejmila hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Podľa informácií z miesta nehody mali ísť z práce. Obaja mali pracovať v bagetérii v Sládkovičove. Či sa pod túto tragickú nehodu podpísala práve rýchlosť, alebo môže za ňu iný faktor, polícia zisťuje. "Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností, za akých k tejto dopravnej nehode došlo, sa v súčasnej dobe zaoberajú dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku," uviedol hovorca KR PZ BA Michal Szeiff.

Cesta v oboch smeroch bola takmer 5 hodín uzavretá a dopravu policajti odkláňali cez okolité obce. Po zabezpečení auta hasičmi ho naložili na odťahovku a z miesta nehody odviezli.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy