Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia obvinila mužov, ktorých pri naháňačke neodradili ani výstrely. Prečo odmietli zastaviť?
Zdielať na

Polícia obvinila mužov, ktorých pri naháňačke neodradili ani výstrely. Prečo odmietli zastaviť?

BRATISLAVA / Nezastavili ich ani varovné výstrely pri policajnej naháňačke. Dvojica mužov, ktorá sa vo štvrtok postarala v Bratislave o rozruch, si poriadne zavarila. Už je totiž známe, prečo pred policajtmi niekoľko kilometrov unikali. V aute skrývali rôzne drogy a šofér tiež nebol úplne v poriadku.

​Už je známe, prečo dvojica mužov vo štvrtok unikala policajným hliadkam - a to aj napriek tomu, že do vzduchu padli varovné výstrely. Po niekoľko kilometrovej naháčke skončilo auto s prestrelenou pneumatikou havarované na diaľnici. Dvojica mužov sa snažila ujsť z prostého dôvodu, v aute mali kopu drog. Pravdepodobne ide o pervitín a marihuanu. Nechýbala fajka, či digitálna váha.

Policajti vodiča zobrali aj na toxikologické vyšetrenie do nemocnice. To ukázalo, že šofér bol nafetovaný. A to nie je všetko. Pred policajtmi sa rozrozprával, že im chcel na striebornom bavoráku ujsť, pretože nemá vodičák. 

"Vodič aj s jeho spolujazdcom sa v súčasnosti nachádzajú v celách predbežného zaistenia," uviedla Veronika Martiniaková, hovorkyňa KR PZ BA. Polícia začala trestné stíhanie za viaceré skutky. Za všeobecné ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a tiež za nedovolenú výrobu omamných a psychotropných látok a obchodovanie s nimi. Ani jeden z mužov zatiaľ obvinený nie je, to sa však pravdepodobne v najbližších hodinách zmení a v prípade dokázania viny im za mrežami hrozí až 10 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy