Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nešťastie v rodinnom dome. Podľa informácií TV JOJ mala šiestačka základnej školy dobodať mamu
Zdielať na

Nešťastie v rodinnom dome. Podľa informácií TV JOJ mala šiestačka základnej školy dobodať mamu

ČADCA / Obyvatelia kysuckej obce Nová Bystrica nevedia uveriť tomu, čo sa stalo v jednom z tamojších domov. Sanitka odtiaľ odviezla do nemocnice v Čadci pani Máriu, ktorú mala dobodať jej dcéra.

Susedia, ktorí bývajú blízko začuli z rodinného domu krik, ktorý ich veľmi znepokojil. "Ja bývam oproti nim. Syn počul o pol šiestej ráno, že Pomoc pomoc. Niekto kričal o pomoc," opísal ranný incident sused. Krátko na to sem dorazili záchranári i policajti. 

"O štvrť na sedem som videl, že tam išli policajti odtiaľ, až potom sme sa dozvedeli, že ju dobodala," povedal sused. Nešťastná udalosť sa odohrala v miestnej časti Vychylovka. Podľa informácií TV JOJ na svoju mamu mala vytiahnuť nôž dievčina, ktorá je žiačkou šiestej triedy základnej školy. Vzhľadom na citlivosť tohto prípadu polícia k nemu nepodáva žiadne bližšie informácie. "V súvislosti s touto udalosťou sme zadržali maloletú osobu," informoval hovorca krajského riaditeľstva policajného zboru Radko Moravčík. Podľa našich informácií bola 45-ročná žena bodnutá až deväťkrát, pričom nôž jej zasiahol aj životne dôležité orgány v oblasti brucha. "Tie zranenia boli pomerne rozsiahle, vyžadovali si zákrok operačných chirurgov, operovali ju štyri a pol hodiny," uviedol riaditeľ kysuckej nemocnice v Čadci, Martin Šenfeld. Aj keď leží na jednotke intenzívnej starostlivosti, podľa vyjadrenia vedenia nemocnice, našťastie, už nie je v kritickom stave. "Je mi to veľmi ľúto, poznám ju moc dobre tú susedu," uzavrel sused. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy