Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dômyselný úkryt dílerky drog, pervitín ukrývala pred policajtmi v podprsenke
Zdielať na

Dômyselný úkryt dílerky drog, pervitín ukrývala pred policajtmi v podprsenke

PARTIZÁNSKE / Kriminalisti z Partizánskeho zadržali ženu, o ktorej vedeli, že predáva drogy. Najskôr zapierala, ale nakoniec sa priznala. Pervitín vytiahla rovno z podprsenky. 22-ročnú ženu preto obvinili a sudca ju poslal do väzby.

Mladá žena sa viezla aute, plány kšeftovať s drogami jej prekazili policajti z oddelenia kriminálnej polície v Partizánskom. Jej cesta z Topoľčian do Partizánskeho skončila takto. Potom, ako u nej našli drogy ju predviedli na obvodné oddelenie. "Obvinená žena mala v Partizánskom neoprávnene u seba prechovávať metamfetamín," informoval o prípade policajný hovorca Pavol Kudlička. 

Kriminalisti z Partizánskeho vedeli, že má drogy pri sebe. Žena spočiatku zatĺkala, no nakoniec sa priznala. Drogy schovávala v podprsenke. "Moje klientky hovoria, že dať si drogy do podprsenky, to je najväčšia sprostosť, lebo je to vidieť," reagoval Marián Daubner, odborník na liečbu závislostí. 

Policajti biely prášok poslali na expertízu. Podľa nej išlo o pervitín. "Celové množstvo drogy zodpovedá 144 jednorázovým dávkam drogy," priblížil Kudlička. "To je na predaj. Toľko drog si človek pre seba nekupuje ani pri sebe nenosí," vysvetlil Daubner. 

Tentoraz však z predaja nič nebude. Žena najskôr skončila v cele, potom na súde. "Vyšetrovateľ obvinil 22-ročnú ženu z Topoľčian z drogovej trestnej činnosti," upresnil Kudlička. 

"Sudca vzal obvinenú do väzby, lebo je dôvodná obava, že by pokračovala v páchaní trestnej činnosti," doplnil Roman Tarabus, hovorca Krajského súdu Trenčín. Na súd bude čakať za múrmi ilavskej väznice. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy