Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia pri Snine: 19-ročný mladík vypadol z auta, bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

Tragédia pri Snine: 19-ročný mladík vypadol z auta, bol na mieste mŕtvy

BELÁ NAD CIROCHOU / Nesmierny žiaľ prežívajú blízki mladíka, ktorý zomrel pri utorkovej dopravnej nehode. 19-ročný vodič narazil autom do betónovej skruže plynovej prípojky a následne čelne do stromu. Od začiatku roka je to už piata tragická nehoda v Prešovskom kraji.

Bolo krátko po pol deviatej večer. Vozidlo, ktoré viedol 19-ročný vodič, smerovalo do obce Belá nad Cirochou. "V mierne ľavotočivej zákrute zišiel s vozidlom mimo vozovku, narazil do betónovej skruže plynovej prípojky a následne čelne narazil do stromu," uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Ani rýchly zásah záchranárov nedokázal tragédiu zvrátiť. "Mladý vodič pri tejto nehode vypadol z vozidla na zem, utrpel také zranenia, ktorým na mieste podľahol," ozrejmila Ligdayová. "Auto narazilo do stromu. Osoba, ktorá sa v ňom nachádzala utrpela zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," vyjadrila sa hovorkyňa OSZZS SR Alena Krčová.

Úsek cesty, kde sa nehoda stala, bol takmer tri hodiny uzavretý. "Okresný humenský vyšetrovateľ v prípade vedie trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala Ligdayová. Len za posledné dva mesiace ide už o piatu tragickú nehodu v Prešovskom kraji.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy