Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rybár našiel v rieke Nitra nehybné telo muža, po ktorom niekoľko dní pátrali
Zdielať na

Rybár našiel v rieke Nitra nehybné telo muža, po ktorom niekoľko dní pátrali

BOŠANY / Už je to 10 dní odkedy spadol v Bošanoch, do rieky Nitra 35-ročný muž. Spolu s kamarátom na brehu popíjali, šmyklo sa mu a skončil vo vode. Niekoľko dňové pátranie sa skončilo neúspechom. Telo našli v utorok večer.

Nehybné telo spozoroval v rieke rybár, asi dva kilometre za obcou Bošany. "Bol zachytený o konár, nevidel som nohy, ale ruku, bolo vidieť, že tá vetrovka je plná," hovorí obyvateľ obce Jozef Bencel. 

Zaujímavosťou je to, že pán Bencel muža nielen našiel, ale aj oznamoval jeho pád do rieky. V čase nešťastia totiž išiel okolo a počul kričanie o pomoc. Muž sa ale stratil pod hladinou. Včera museli na jeho vytiahnutie privolať hasičov. "Po príchode sme zistili, že osoba sa nachádza vo veľmi nebezpečnom teréne, v rieke, asi 5 metrov od brehu," informuje veliteľ zásahu HaZZ Partizánske Vladimír Režo. 

Dostať nehybné telo muža na breh nebolo jednoduché. Zásah bol veľmi nebezpečný. "V rieke bol silný prúd a strmý zráz," hovorí Režo. Hasiči telo muža nakoniec na breh vytiahli. Prípad si prevzali policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy