Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Políciou hľadaný muž sa prezradil pri bežnej prehliadke. Hľadaný sa snažil uniknúť
Zdielať na

Políciou hľadaný muž sa prezradil pri bežnej prehliadke. Hľadaný sa snažil uniknúť

BANSKÁ BYSTRICA / Muž, ktorý bol v pátraní, sa prezradil pri bežnej policajnej kontrole. Nezastavil totiž hliadke dopravných policajtov. Neunikal ale dlho. Po pár kilometroch havaroval a dal sa na útek po vlastných. Policajti použili aj jeden varovný výstrel.

Dopravní policajti zastavovali vodičov v obci Biskupice. Jeden z nich ale na ich výzvy nereagoval. Začala sa naháňačka. Vodič na staršom Audi so štátnou poznávacou značkou Ružomberok unikal smerom na slovensko-maďarské hranice. Po približne 4 kilometroch, na začiatku obce Radzovce, ale skončil v priekope. V aute s ním sedel aj ďalší muž.

"Unikajúci vodič dostal nakoniec vozidlom šmyk, zišiel z cesty, vystúpil z auta a snažil sa polícii utiecť," opísala udalosť Petra Kováčiková, hovorkyňa krajského policajného riaditeľstva. Podľa našich zistení sa snažil ujsť smerom do poľa. Policajti ho ale zadržali. Podľa svedkov zaznela jedna rana. "Môžem potvrdiť, že policajti použili služobnú zbraň, resp. varovný výstrel," konštatovala hovorkyňa Petra Kováčiková. Keď policajti vylustrovali jeho totožnosť, zistili, že po tomto mužovi je niekoľko hodín vyhlásené pátranie. "Išlo o hľadaného muža, ktorý bol od včerajšieho dňa v pátraní," informovala hovorkyňa. Podľa zdroja TV JOJ je obvinený za nebezpečné vyhrážanie. "Nateraz však k prípadu nebudeme poskytovať žiadne podrobnejšie info, vzhľadom na súčasné prebiehajúce procesné úkony," uzavrela vyjadrenie Petra Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy