Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
FOTO: Po vážnej nehode policajnej hliadky odviezli do nemocnice policajta
Zdielať na

FOTO: Po vážnej nehode policajnej hliadky odviezli do nemocnice policajta

KOŠICE / Vážna dopravná nehoda, pri ktorej bolo potrebné policajta previezť do nemocnice, sa stala v centre Košíc. Pri prejazde križovatkou na zapnutých majákoch do policajného auta vrazila menšia škodovka.

K dopravnej nehode došlo okolo 12 hodiny na frekventovanej križovatke v centre mesta. Policajti išli na zásah a na zapnutých majákoch vchádzali do križovatky z vedľajšej cesty na hlavnú. Pred križovatkou pribrzdili a pokračovali v jazde.

Vodič, ktorý išiel podľa našich informácii na zelenú, si pravdepodobne nevšimol prichádzajúce policajné auto a došlo k zrážke. Škodu odhodilo do stĺpa pri ceste a policajné auto skončilo v strede križovatky.

Policajta, ktorý mal v aute aj služobného psa, zobrala sanitka. "Policajt bol po nehode prevezený do nemocnice. Utrpel zranenia doposiaľ nešpecifikovaného rozsahu," informovala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

Ani jeden z vodičov pred jazdou nepil. Predbežná škoda na oboch autách a stĺpe je podľa polície približne 15-tisíc EUR. "Jednotka vykonala základne protipožiarne opatrenia, označila miesto zásahu a ostáva na mieste dokumentovať nehodu," priblížil veliteľ zásahu Milan Polča. 

"Presná príčina dopravnej nehody, jej bližšie okolnosti, ale aj miera zavinenia jednotlivých účastníkov budú predmetom ďalšieho vyšetrovania," doplnila Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy