Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Záhadná smrť lekára: Zrejme sa sám strelil zbraňou svojho kamaráta
Zdielať na

Záhadná smrť lekára: Zrejme sa sám strelil zbraňou svojho kamaráta

MICHALOVCE / Policajti vyšetrujú smrť 44-ročného lekára z Michaloviec. S prestrelenou hlavou ho našli v rodinnom dome. Všetko nasvedčuje tomu, že smrteľné poranenie si spôsobil sám. Zbraň však mala patriť jeho dobrému kamarátovi, u ktorého bol v osudný večer na návšteve.

Policajti vyšetrujú okolnosti, za akých došlo k smrti 44-ročného muža v jednom z michalovských rodinných domov. Alexander tam trávil večer so svojím kamarátom, s ktorým sa vraj poznal od detstva. Spoločnosť im mal robiť aj alkohol. "V jednom z rodinných domov v Michalovciach utrpel 44-ročný muž strelné poranenie v oblasti hlavy," informuje hovorkyňa KR PZ Košice Lenka Ivanová. 

Alexandrovi sa do rúk dostala zbraň, ktorá podľa našich zistení patrí jeho kamarátovi a zároveň bývalému vojakovi. Pri tom, ako si ju údajne obzeral, mal stlačiť spúšť. Guľka ho nanešťastie zasiahla priamo do hlavy. "Zbraň bola michalovskými kriminalistami zaistená a odoslaná na kriminalisticko-expertízne skúmanie," informuje Ivanová. 

Muž utrpel devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahol. Pomoc záchranárov bola žiaľ už márna. "Obhliadajúci lekár na mieste skonštatoval smrť a na zistenie bezprostrednej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy," hovorí Ivanová. 

Michalovský policajný vyšetrovateľ v tomto prípade začal trestné stíhanie pre zabitie. Alexander pochádzal z Michaloviec a pracoval ako lekár. Okolnosti jeho tragickej smrti už policajti vyšetrujú. Na mieste činu do neskorej noci zaisťovali stopy. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie podrobnejšie informácie k tomuto prípadu nie je vhodné zverejňovať, aby nedošlo k jeho sťaženiu alebo zmareniu," informuje Ivanová

Súvisiace články

Najčítanejšie správy