Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
FOTO: Auto v hlbokej priekope, zranený vodič a všetky záchranné zložky v pohotovosti
Zdielať na

FOTO: Auto v hlbokej priekope, zranený vodič a všetky záchranné zložky v pohotovosti

ROŽŇAVA / V utorok došlo v mestskej časti Rožňava - Baňa k dopravnej nehode, po ktorej 45-ročného muža previezli záchranári rovno do nemocnice.

Vodič mal z ničoho nič strhnúť volant na stranu, následne preletel cez stromy a skončil viac ako 10 metrov pod cestou. "V čase nášho príchodu bolo vozidlo mimo cesty, dole v taktom jarku," priblížil veliteľ zásahu Elemír Kerekes. 


Auto sa nachádzalo v hustom poraste. Transport zraneného muža do sanitky spolu so záchranármi zabezpečili hasiči. "Vodič bol pri vedomí, sťažoval sa na bolesti hornej končatiny, bola pri ňom jedna osoba, ktorá mu pomáhala," upresnil Kerekes. 


"45-ročný vodič bol namieste podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok nepreukázal prítomnosť alkoholu v dychu," informovala o prípade policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. O zdemolované auto sa postarali hasiči, ktorí ho zabezpečili proti pohybu i požiaru a skontrolovali únik prevádzkových kvapalín.

Dopravnou nehodou sa zaoberá polícia. Keďže auto prekážku v ceste netvorilo, policajti ju uzavrieť nemuseli.
"Presná príčina tejto dopravnej nehody, jej bližšie okolnosti, ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," doplnila Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy