Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vypátrali sme ženu, ktorá pikantným spôsobom zdržala lupiča na čerpacej stanici. Opísala nám celý incident
Zdielať na

Vypátrali sme ženu, ktorá pikantným spôsobom zdržala lupiča na čerpacej stanici. Opísala nám celý incident

BRATISLAVA / Hrdinka z pumpy na Panónskej ceste v Bratislave prehovorila. Soňa, ktorá zadržala srbského lupiča vďaka orálnemu sexu, nám dnes podrobne porozprávala, čo sa pri prepade čerpačky dialo. Od agresívneho mladíka dokonca dostala niekoľko rán. To, že lupiča orálne uspokojovala jej vraj zachránilo život.

Prežila obrovský strach a bola na nesprávnom mieste v nesprávnom čase. Napriek tomu sa podľa mnohých stala hrdinkou. 36-ročná Soňa zabránila lupičovi z Panónskej cesty vlastným telom, aby si z pumpy odniesol peniaze. Boli asi štyri hodiny ráno, keď Soňa stála za pumpou a fajčila cigaretu. Zrazu k nim pribehol zamestnanec a povedal im, že ich prepadol nejaký muž, nech volajú políciu. V priebehu pár sekúnd si Soňa všimla zakrvaveného lupiča. Podľa našich informácií si Srb myslel, že Soňa je pumpárka. Uštedril jej niekoľko rán do hlavy. Schmatol ju za bundu a vtiahol do vnútra, kde chcel, aby mu otvorila trezor. "Keď sa mi nedarilo otvoriť trezor, tak bol agresívny, dal mi facku a udrel ma. Tak som proste dala dole tričko a skúsila som to, čo som skúsila. Pomohlo to. Evidentne to pomohlo, pretože sa chytil hneď a čo sa stalo, stalo sa. Proste som ho upokojovala pohľadom a aj som trošku šaškovala, akože srandovala, že do pr*ele to nejde otvoriť," povedala Soňa.

Situácia bola čoraz nebezpečnejšia. Soňu napadlo v tomto mimoriadne nebezpečnom okamihu len jediné riešenie. Mladého Srba sa rozhodla obmäkčiť a začala s ním laškovať. Podľa jej slov práve to jej zachránilo život.
"Musela som, v tej chvíli pud sebazáchovy buď - alebo. Chytil sa, chytil sa sa na to moje. Nebol pri zmysloch, lebo reagoval tak, ako reagoval, dal si dole gate," opísala situáciu odvážna žena. Soni tak podľa jej slov nič iné neostávalo, ako Srba začať orálne uspokojovať a čakať na pomoc. Podľa nej bol nafetovaný a v delíriu. "Ja som to naťahovala, samozrejme, že ja som to naťahovala. Hlavne som sa bála, aby sa neprebral z toho delíria a z toho opojenia," dodáva. 

​O pár minút si Soňa všimla, že prišli policajti a privítala ich so slovami "berte si ho, ja už nevládzem". "Bála som sa ako zareaguje, tak som ho chytila za krk a ruky za chrbát a povedala som, nech si idú pre neho," uviedla. Srba po ošetrení odviezli na policajné oddelenie a obvinili ho.  Vyšetrovateľ v najbližších hodinách pravdepodobne podá na 23-ročného Maksima návrh na jeho väzobné stíhanie.

Celý rozhovor si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy