Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zamaskovaný starosta mal prerezať poslankyni pneumatiky na aute
Zdielať na

Zamaskovaný starosta mal prerezať poslankyni pneumatiky na aute

KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE / Medzi starostom obce Krásnohorské Podhradie v rožňavskom okrese a obecnou poslankyňou sú vzťahy napäté natoľko, že ich rieši polícia. Privolala ju poslankyňa potom, čo jej údajne starosta prerezal pneumatiky na aute. On však tvrdí, že je to výmysel a v obci v tom čase ani nebol.

"Mal čiernu vetrovku, kapucňu mal na hlave zatiahnutú tak, že mu bolo vidno len oči," povedala Katarína Prékopová. Poslankyňa tvrdí, že takto zamaskovaný starosta obce jej na aute prerezal pneumatiky"Ak takto reaguje starosta obce, tak sa už začínam báť," obáva sa poslankyňa. 


Podľa starostu si poslankyňa vymýšľa, v čase prerezania pneumatík sa mal nachádzať v Košiciach. "To nie je žiadna pravda, pani poslankyňa si vymýšľa, už 5 rokov útočí na mňa neviem z akého titulu a z akého dôvodu," reagoval starosta obce Peter Bollo. 

"Vzťahy medzi nimi sú dosť napäté, každý bojuje svojimi zbraňami, ako vie, proti sebe," poznamenal obecný poslanec Štefan Kún. 

Pravdu by mohol ukázať aj kamerový systém, ktorý je v obci nainštalovaný. Prístup ku záznamom má podľa poslanca polícia a starosta. 

Či pneumatiky skutočne prerezal starosta obce alebo nie, ukáže policajné vyšetrovanie. "Rožňavskí policajti udalosť na mieste zadokumentovali a v súčasnej dobe vec objasňujú ako podozrenie z priestupku proti majetku a občianskemu spolunažívaniu," informovala o prípade policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

"Už sa nad ničím nepozastavím v tej dedine, ale hanbím sa za to," dodal poslanec Kún. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy